Yoga by Extraordinary Minds

När du yogar med Nadja får du både återhämtning och ny kraft. Med grunden i den medicinska yogan för kvinnor och sin gedigna erfarenhet som mindfulness- och meditationslärare skapar Nadja yogaklasser som ger dig frihet att utforska ditt rörelsemönster, din kroppskännedom och styrka.

Nya yogakurser

15% för alla som bokar senast 11 dec!

Se kurser nedan!

15% rabatt

Kommande yogakurser

Kommande yogaklasser

Nadja är utbildad Gravidyogalärare i den fria yogaformen Medicinsk yoga för kvinnor, utformad av Ellen Engvall (https://hormonyyoga.org/om-ellen).

När du yogar med Nadja får du både återhämtning och ny kraft. Med grunden i den medicinska yogan för kvinnor och sin gedigna erfarenhet som mindfulness- och meditationslärare skapar Nadja yogaklasser som ger dig frihet att utforska ditt rörelsemönster, din kroppskännedom och styrka. Övningarna är enkla men effektiva. Anpassade för kvinnokroppen och den feminina energin, som ofta glöms bort i en tid där prestation, stress, tidsbrist och resultat styr en stor del av livet för många. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga för att vara med på Nadjas klasser.

Yogan, andningsövningarna och meditationerna är stärkande, både fysiskt och mentalt. Musiken som används under klasserna kommer att hjälpa dig landa in i djup återhämtning, men även ge dig en extra kick i övningarna som handlar om uthållighet. Du behöver inte ha några förkunskaper i yoga eller meditation. Jag guidar tydligt och tryggt, och du bjuds in att bara följa med utifrån dina förutsättningar.


Facebook


Twitter