Yoga vid mens – lifehack!

Idag vill jag dela med mig av ett fantastiskt tips ☀️
Jag använder youtube som min personliga receptbank för träning under dagar då energin är påverkad av t ex mens, förkylning eller pms.
Vi vet ju att det gör oss gott att röra på kroppen. Men det ger så otroligt mycket mer att även ta hänsyn till var vi är rent hormonellt och anpassa träningen där efter. Ibland är det läge att ta i. Andra dagar gör vi bäst att ta det lugnt och varsamt. Att variera träningen efter menstruationscykeln eller dagsformen ger en stor hälsovinst. Just idag ger jag dig länken till mitt absoluta favorityogapass vid mens.
Det här yogapasset är ungefär 20 minuter långt och gör underverk för mensens första dagar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relax...