Vart är du på väg?

Är du på väg dit du vill? Vet du vart du är på väg? Är det dit du vill vara på väg? Behöver jag justera min riktning eller kanske något i mitt förhållningssätt till verkligheten?
Jag ställer mig de här frågorna ofta och är då mycket mån om att min inre ton är fylld av värme och nyfikenhet. Jag vill inte ha en förebrående inre röst som liksom dömande ställer frågorna utifrån ett givet negativt svar. Men frågorna ger mig mycket. De ger mig riktning och gör det enklare att prioritera. Frågorna gör det uppenbart att jag behöver odla vidare på ett mindset som gynnar mig, min energi och kraft. Så att det finns gott om resurser att använda i arbetet att nå mina mål, både privat och i arbetslivet.

♡ Nadja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relax...