Välkommen vardag?

Hur landar konceptet ”vardag” i dig? Hur har du det i din vardag?

Frågorna bottnar i hur vi pratar med varandra nu när de flesta av oss har avslutat semestern och återvänder till arbete, fritids och förskola. Sprider du motivation och glädje, eller sprider du klagomål och stress? Vad fokuserar du på – det positiva eller det negativa? Vad tycker du egentligen om din vardag? Kanske pratar vi om ekorrhjulet av ren slentrian, för att vi tror att det förväntas av oss och för att klagomålen och stressen trots allt förenar oss. Men är det sant för dig?

Om vi vänder på det. Vad är det som fungerar bra i din vardag? Vad är det du gillar med dina rutiner, med ditt arbete och med strukturen som ofta finns under terminerna? Tar du ansvar för att förstärka ditt välmående i visshet om att det sprider välmående till din omgivning?

Under hösten kommer jag att finnas tillgänglig för Mindful walk and talk. Syftet med Mindful walk and talk är att ge dig utrymme att utforska din inre dialog och att lära dig effektiva verktyg som förändrar attityder och autopiloter som du kanske har burit med dig länge, omedvetet. Tillsammans skapar vi en vardag som ger dig mer välmående och mening. Motion, frisk luft och medveten närvaro där du befinner dig. Vill du veta mer så maila nadja@extraordinaryminds.se.

”It’s simple but not easy”, som min lärare brukar säga. Men det är klart lättare att skapa motivation och utveckling i samvaro med andra, än ensam : )

Mer mindfulness och massage under hösten hittar du här : )

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relax...