Unnade mig hos Unna Dig-kliniken

Jag älskar att prova olika kroppsbehandlingar och att ta hand om huden så att den är hel och frisk. Sen ville jag prova att ha något riktigt lyxigt att se fram emot, bara för mig, efter en lång härlig och intensiv sommar. Det kändes så härligt att se den där inbokade tiden i min kalender, vilket skapade en skön känsla redan där och då. Dagen innan min bokning kikade jag på adressen igen och blev så full i skratt, för det visade sig att vi är grannar : ) Louise som driver Unna Dig-kliniken har skapat en oas för kvinnor i sitt hus och är en helt fantastisk person och hudterapeut. Jag njöt i fulla drag i 90 minuter och hade ärligt talat gärna stannat kvar hela dagen. Vi brinner båda två för ekologisk, närproducerad hudvård och hade så mycket att prata om : ) tänk vilken lycka att just vi blev grannar!

Augusti är en månad då jag ofta befinner mig i tankar kring att minnas att ge till mig själv när vardagen är igång. Inte på grund av något skriande ego utan för att jag helt enkelt är värd att ha det gott. Inte för att jag har ett skriande behov utan ”bara” för att det är härligt.
Jag har en stor längtan att ge till mig själv under resten av året. Min önskan är att hålla en hög och jämn energinivå även när mörkret lägger sig om några månader. Så nu skriver jag på en liten önskelista med små (och några lite större) lyxupplevelser att börja beta av : )
Bara att tänka på det och skriva om det är mysigt.

Och då hamnar vi avslutningsvis mitt i något av det viktigaste:
Att rikta tankarna till hur vi VILL ha det istället för hur vi inte vill ha det : )
Vad ryms på dina önskelistor?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relax...