Self care för hösten

När vi nu går in i en ny årstid, kommer jag att börja en artikelserie här i bloggen med tips och råd för ökat välmående mitt i vardagen. Jag arbetar alltid utifrån hälsa som en helhet och därför kommer mina tips och råd ta upp många olika aspekter av livet. Den röda tråden är hur vi kan öka samklangen med årstidsväxlingen. Bli vän med väderomslagen och de allt mörkare kvällarna.
Jag har för avsikt att skapa en inspirationsbank : ) Som en snäll vän som varsamt kan hjälpa dig att komma närmre en vardag där välmående och balans får större plats.
Inläggen kommer på tisdagar, torsdagar och söndagar och sparas i kategorin Höst så att du lätt kan hitta tillbaka när du vill.
Om du har önskemål om specifika ämnen så hör av dig här i kommentarsfältet eller via min mail.

♡ Nadja

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relax...