Ny vecka, nya tag

Jag skrev ett inlägg på instagram igår om hur den huvudvärk jag dragits med i flera månader har eskalerat och skapat panikångest och rädslor. Samtidigt som förra veckan också var fylld av så mycket fint, så fanns det där alltså också med mig. Inget är mindre sant än det andra och jag märker att det är just det – Så mycket pågår i oss samtidigt, men vi väljer själva när, var och hur vi visar och pratar om olika saker. Och det måste vara okej. Jag känner att det är okej.

Måndag morgon idag och jag bokade första bästa tid hos en kiropraktor här i Täby. Hon visade sig vara den mest kompetenta kiropraktor/naprapat jag någonsin mött (och jag har mött rätt många) och jag känner mig så trygg i att vi kommer att kunna jobba fram ett mer hållbart jag. Hon plockade liksom fram det kompetenta i mig och det älskar jag! Då kommer motivationen direkt. Jag berättade också om hur rädd jag blivit för den här huvudvärken eftersom jag vet hur långvarig stress kan påverka en kropp. Men jag mår ju bra i grunden : ) Det är ”bara” min kropp som behöver min egen omtanke och hjälp av andras erfarna händer. I det känner jag en stor gemenskap med typ alla runt omkring mig : )

Och så kommer vi nu till en av kärnorna. Nätverk. Detta nätverk jag har. WOW.
Jag har så många kloka kvinnor runt omkring mig, och självklart några kloka män, och det är så extremt tydligt värdefullt ett sant nätverk är.
Just när det gäller ångest, panikångest, värk, stress och återhämtning är jag själv både erfaren och kunnig MEN. Jag kan definitivt inte allt. Jag kör fast och jag är på inget sätt starkast ensam. Tvärtom. Och att då känna hur mitt nätverk numera är så fyllt av djup kunskap inom många olika områden, fyllt av livserfarenhet, kärlek och omtanke – ja, då känner jag mig väldigt rik.

Så med in i den här nya veckan tar jag följande:
Frukost, varm lunch och middag varje dag
Fysisk träning utifrån de övningar jag får hos min kiropraktor
Djup tacksamhet över all klokskap som öste över mig förra veckan
Glad förväntan över mina glasögon som bör bli klara här i dagarna
Tillit till att jag är kompetent att klara av mitt liv, och klok nog att be om hjälp när jag kör fast eller går vilse

Vad har du med dig till den här veckan? ❤️

2 Comments
  1. Heja dig! Och bra att du tar hjälp från alla runtom dig!
    Min vecka = en vecka i att ändra låtlistan i mitt huvud. Startade på allvar det jobbet förra veckan och fasiken om det inte ramlat in både ett och annat redan. Så mer av att ändra låtlistan blir det för mig.
    Heja dig. Heja mig.
    kramkram

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relax...