Mindfulness, happy habits och andra härligheter


Visst ser det ljuvligt ut?
Här håller Victoria Löwenberg och jag retreat den 10-12 februari 2019 : ) Magiskt vackra Frötuna gård – här ska vi yoga, meditera, äta härlig mat, njuta av natur och spa.
/Bild lånad av Frötuna gård och retreat, facebook

Idag vill jag dela med mig av härliga stunder som kommer både i december och nästa år. Livet känns ovanligt meningsfullt och rikt just nu.
2019 är mitt mål att sprida än mer kunskap om medveten närvaro, självmedvetenhet, avslappning och medkänsla. Parallellt med skapandet av målsättningar för mitt företag, pågår mitt eget ständiga arbete med mig själv, så att jag i större utsträckning lever som jag lär ut.
Just nu övar jag in små, små, välgörande förändringar som handlar om kost och träning. Att lägga till enkla, välgörande saker i vardagen är så fint och ger mig enormt mycket mer motivation än att förbjuda och utesluta. Vad funkar bäst för dig?
Jag kommer att dela med mig mer av de små förändringarna som jag håller på att öva in i kommande blogginlägg, med syfte att inspirera dig att hitta dina egna guldkanter : ) Vill du dela med dig av dina tankar och reflektioner om förändringar, goda vanor och om hur du skapar hållbar energi så blir jag superglad!

  • Mindful Bliss, Christmas edition – På juldagen, klockan 12-13.15, landar vi på de mjuka ullmattorna hos Yoginis and Friends för en stunds reflektion, mjuka rörelser och body scan.
  • Happy Habits 2019 – 31 december och 1 januari, klockan 10-12 hos Yoginis and Friends. Ser så mycket fram emot att hålla den här workshopen! Den 31 december får du möjlighet att släppa taget om året som gått, kroppsligen och mentalt. På nyårsdagen bjuder vi in förhållningssätt som du kan använda för att få en hållbar och härlig start på det nya året.
  • Samklang och Stillhet, retreat på Frötuna Gård – Tänk att ta en avstickare under en helg i februari för att riktigt tanka energi och välmående : ) Victoria och jag längtar! Sista bokningsdag är den 20/12.

 


Måste bara dela ännu en bild från Frötuna : ) Min mage bubblar av glädje och längtan!
/Bild lånad av Frötuna gård och retreat, facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relax...