Som medlem hos Extraordinary Minds så får du tillgång mindfulness- och avslappningsövningar för ditt välbefinnande. Här delar jag även specialanpassade blogginlägg. Jag ser även fram emot att snart kunna publicera filmat material : ) Varmt, varmt välkommen att upptäcka vad ökad närvaro i det som är kan göra för just dig ?

Medlemskapet kostar 49 kr i månaden. Första månaden är gratis och det går att säga upp när man vill!

Vi har även skapat en app för dig som vill kunna meditera direkt med hjälp av mobilen. Extraordinary Minds app enkelt installeras enligt instruktionerna nedan.

iOS/iPadOS
Tryck på och välj sedan ”Lägg till på hemskärmen”.


Logga in/ut nedan eller bli med medlem genom att trycka på knappen ”Bli medlem!”.

[lwa]


Ljudfiler

Här finns ljudfiler med mindfulness- och avslappningsövningar samt andra ljudfiler som är publicerade exklusivt för våra medlemmar.

Smakprov – del av en längre avslappningsövning.


Genom MBSR (mindfulness based stress reduction) gick jag från djupt deprimerad till att känna en livskvalitet likt inget jag hade kunnat föreställa mig. Det har tagit mig år av disciplinerad övning i avslappning och meditation för att komma dit jag är idag. Men det tog bara ett par veckor att börja märka skillnad i mående, humör och stressnivå. Jag som aldrig kunnat sova, sover nu gott i stort sett jämt. Jag önskar alla att öva upp en riktigt god självkänsla så att vi känner oss delaktiga och kapabla i själva livet, istället för drabbade. Den här metoden ger dig kraft att ta ansvar för dina tankar, ditt beteende och beslut. Så att du kan leva ditt liv fullt ut, oavsett var du befinner dig.
Det är med ödmjukhet, kärlek och medkänsla jag skapar varje övning här. Från mig till dig.