Nadja ger behandlingar hos Yoginis & friends i Täby Centrum. Från och med december 2019 så kommer Nadja att finnas på Yoginis fyra dagar i veckan. Välkomna att boka nedan!
Stora Marknadsvägen 15, Täby Centrum

Välkommen att boka massage nedan
Bokning av massage sker via extern tjänst – 
klicka på “Boka tid” nedan!


AVSLAPPNING FÖR KROPP OCH SJÄL 

Nadja är verksam friskvårdsmassör sedan 2001, då hon utbildade sig till Friskvårdskonsult/Hälsocoach på Stensunds folkhögskola utanför Trosa. Nadja arbetar medvetet och intuitivt i behandlingsrummet och tar hand om såväl fysiska som känslomässiga spänningar i kroppen.
Hon är mycket mån om att skapa trygga rum för att du som kund ska känna dig sedd, välkommen och avslappnad. Nadja är även utbildad mindfulnessinstruktör och arbetar aktivt med medveten närvaro i möten och behandlingar.

NADJA RIBACK GER FÖLJANDE BEHANDLINGAR
  • Avslappningsmassage 45 min, 60 min, 90 min
  • Klassisk massage 45 min , 60 min , 90 min
  • Intuitiv massage 60 min, 90 min

Klassisk massage

En behandlingsform som ökar cirkulationen och släpper på fysiska spänningar i kroppen. Klassisk massage är stärkande och energigivande. Passar mycket bra för dig som är fysiskt aktiv och behöver en energiboost.

Avslappningsmassage

Avslappningsmassagen är en mjukare massage som ger dig lugn och återhämtning. Här kan vi arbeta med känslomässiga spänningar och mental vila. En behandling som ofta upplevs läkande för kropp och själ genom den trygghet som varsam beröring ger.

Intuitiv massage 

Här möts vi först i ett kort samtal för att landa här och nu. Utifrån samtalet arbetar jag sedan intuitivt med ömsom lätt, ömsom aktiv, beröring där din kropp behöver omtanke och cirkulation i stunden.
En behandling som ger dig djup avslappning.


Har du nyligen varit sjuk och haft feber, eller känner att du är på väg att bli sjuk, är det bäst att boka om din tid. Vid avbokning 24 timmar innan bokad tid sker ingen debitering. Vid akut ryggskott, nackspärr eller akut trauma mot kroppen måste det gå minst 48 timmar innan massagebehandling.