Nadja ger sina uppskattade behandlingar hos Yoginis & friends i Täby Centrum. Välkommen att boka nedan!
Stora Marknadsvägen 15 (trapphus K7), Täby Centrum

Välkommen att boka massage nedan
Bokning av massage sker via extern tjänst – 
klicka på “Boka tid” nedan!


AVSLAPPNING FÖR KROPP OCH SJÄL 

Nadja är verksam friskvårdsmassör sedan 2001 då hon utbildade sig till Friskvårdskonsult/Hälsocoach på Stensunds folkhögskola. Nadja arbetar effektivt, medvetet och intuitivt i behandlingsrummet för att din kropp ska ha möjlighet att släppa taget om fysiska såväl som känslomässiga spänningar i kroppen.
Nadja är mycket mån om att skapa trygga rum för att du som kund ska känna dig sedd, välkommen och avslappnad. Hon är även utbildad mindfulnessinstruktör och arbetar aktivt med medveten närvaro i möten och behandlingar.

”Massage fungerar mycket effektivt för att stimulera blodcirkulationen vilket ger ökad syresättning till kroppens celler. Beröringen frisätter välgörande hormoner som sänker stressnivåerna och ökar känslan av välbefinnande och hälsosam kroppsmedvetenhet. Även huden stärks av de handgjorda, ekologiska oljorna som jag använder i behandlingarna. Att unna sig regelbunden massage är ett ypperligt sätt att stärka sin hälsa, oavsett var i livet du befinner dig.
Varje möte är unikt och varje behandling anpassas efter dina behov.”
/Nadja

Välkommen att läsa mer om mina behandlingar

Klassisk massage

En aktiv behandlingsform som ökar cirkulationen och släpper på fysiska spänningar i kroppen. Klassisk massage är stärkande och energigivande. Passar mycket bra för dig som är fysiskt aktiv eller tycker om känslan av att det gör ”skönt ont”, då jag arbetar med dina triggerpunkter.

Avslappningsmassage

Avslappningsmassagen är en mjukare massage som ger dig djup vila, lugn och återhämtning. Avslappningsmassage passar extra bra när du upplever mycket stress, sömnsvårigheter eller kanske befinner dig på en utmanande plats i livet. Den passar givetvis även dig som söker en stunds verkligt skön avkoppling. Här arbetar jag med välgörande, ekologiska oljor och även eteriska oljor.

Intuitiv massage

Här möts vi först i ett kort samtal för att landa här och nu. Utifrån samtalet arbetar jag sedan intuitivt med ömsom lätt, ömsom aktiv, beröring där din kropp behöver omtanke och cirkulation i stunden.
En behandling som ger dig djup avslappning. Eteriska oljor balanserar och fördjupar upplevelsen av total avkoppling. Välkommen till en läkande behandling som passar extra bra när du har en ledig dag eller kan komma hem och fortsätta vila.


Har du nyligen varit sjuk och haft feber, eller känner att du är på väg att bli sjuk, är det bäst att boka om din tid. Vid avbokning 24 timmar innan bokad tid sker ingen debitering. Vid akut ryggskott, nackspärr eller akut trauma mot kroppen måste det gå minst 48 timmar innan massagebehandling.