Vill du bli fri från stress och få en balanserad känsla i kropp och själ?

Känn dig varmt välkommen till massagebehandlingar och hälsocoaching där hela du får plats. Jag hyr in mig hos härliga Salong Slottsparken på Djursholmsvägen 29 i Näsbypark, Täby. En trappa ned tar jag emot dig i ett lugnt och ombonat rum. Jag har en holistisk syn på hälsa vilket innebär att jag tar hänsyn till såväl din fysiska kropp, som ditt känslomässiga, mentala och själsliga mående.

Min verksamhet är ansluten till Actiway och Min Friskvård. Jag skriver självklart faktura eller friskvårdskvitto till dig som önskar.

Jag är så tacksam att ha många nöjda kunder som berättar om ökad livsglädje och ökad upplevd hälsostatus, fysisk och mentalt, vid regelbundna behandlingar. Jag arbetar medvetet för att du ska känna dig sedd, hörd och trygg eftersom det ger en djupare effekt av behandlingen och/eller samtalet. Barn- och ungdomar med ångest, återkommande huvudvärk, stress och sömnsvårigheter har också mycket god behållning av att vila i trygg beröring. Fördelarna med massage och hälsocoaching är många. Varmt välkommen att se hur just vi kan jobba ihop för ditt bästa.
Kika gärna in här och läs mer om mina kunders upplevelser.


Har du nyligen varit sjuk och haft feber, eller känner att du är på väg att bli sjuk, är det bäst att boka om din tid.
Vid akut ryggskott, nackspärr eller akut trauma mot kroppen måste det gå minst 48 timmar innan massagebehandling.

Bakgrund och behandlingar

Nadja är verksam friskvårdsmassör sedan 2001 då hon utbildade sig till Friskvårdskonsult på Stensunds folkhögskola. Nadja arbetar lyhört, medvetet och intuitivt i behandlingsrummet för att din kropp ska ha möjlighet att släppa taget om fysiska såväl som känslomässiga spänningar i kroppen. Hennes mjuka arbetssätt hjälper din kropp att producera välgörande hormoner som sänker stressnivån och ökar livskvaliteten.
Nadja skapar ett tryggt utrymme där du känner dig välkommen och sedd. Hon är även utbildad mindfulnessinstruktör och arbetar aktivt med medveten närvaro i möten och behandlingar.

”Massage stimulerar blodcirkulationen på ett fantastiskt sätt, vilket ger ökad syresättning till kroppens alla celler. Beröringen ökar de hälsosamma hormoner som minskar stress, oro och nedstämdhet samtidigt som kroppens muskler kan släppa på spänningar och mjukna. Känslan av välbefinnande ökar och med regelbundna behandlingar ökar självkänslan och kroppskännedomen. Ditt blodtryck sänks och genomströmningen av blod ökar vilket påverkar din hälsa positivt.
Även huden stärks av beröringen och de handgjorda, ekologiska oljorna som jag använder i behandlingarna. Huden är kroppens största organ och en viktig del i vårt immunförsvar. Att unna sig regelbunden massage är ett ypperligt sätt att stärka sin fysiska och mentala hälsa, oavsett fas i livet.
Varje möte är unikt och varje behandling anpassas efter ditt dagsbehov.”
/Nadja

Klassisk massage

En aktiv behandlingsform som ökar cirkulationen och släpper på fysiska spänningar i kroppen. Klassisk massage är stärkande och energigivande. Passar mycket bra för dig som är fysiskt aktiv eller tycker om känslan av att det gör ”skönt ont”, då jag arbetar med dina triggerpunkter.

Avslappningsmassage

Avslappningsmassagen är en mjukare massage som ger dig djup vila, lugn och återhämtning. Avslappningsmassage passar extra bra när du upplever mycket stress, sömnsvårigheter eller kanske befinner dig på en utmanande plats i livet. Den passar givetvis även dig som söker en stunds verkligt skön avkoppling. Här arbetar jag med välgörande, ekologiska oljor och även eteriska oljor.


Välkommen in!