Vill du bli fri från stress och få en härlig känsla i kropp och själ?

NYHET! Nadja har flyttat sin uppskattade massageverksamhet till Salong Slottsparken på Djursholmsvägen 29B i Näsbypark, Täby. På Slottsparken ger Nadja behandlingar måndag till lördag, för att ge fler möjligheten att öka sin hälsa och sitt välbefinnande. Varmt, varmt välkommen!

Nadjas verksamhet är ansluten till Actiway och ePassis friskvårdsportaler. Redovisar du kvitto för att ta del av friskvårdsbidraget, så ordnar vi det.

Nadja har många nöjda kunder som berättar om ökad livsglädje och ökad upplevd hälsostatus, fysisk och mentalt, vid regelbundna behandlingar. Barn med återkommande huvudvärk, stress och sömnsvårigheter har också mycket god behållning av att vila i trygg beröring. Ofta förbättras sömnen och spänningshuvudvärk kan bli ett minne blott.


Har du nyligen varit sjuk och haft feber, eller känner att du är på väg att bli sjuk, är det bäst att boka om din tid.
Vid akut ryggskott, nackspärr eller akut trauma mot kroppen måste det gå minst 48 timmar innan massagebehandling.

Bakgrund och behandlingar

Nadja är verksam friskvårdsmassör sedan 2001 då hon utbildade sig till Friskvårdskonsult på Stensunds folkhögskola. Nadja arbetar lyhört, medvetet och intuitivt i behandlingsrummet för att din kropp ska ha möjlighet att släppa taget om fysiska såväl som känslomässiga spänningar i kroppen. Hennes mjuka arbetssätt hjälper din kropp att producera välgörande hormoner som sänker stressnivån och ökar livskvaliteten.
Nadja skapar ett tryggt utrymme där du känner dig välkommen och sedd. Hon är även utbildad mindfulnessinstruktör och arbetar aktivt med medveten närvaro i möten och behandlingar.

”Massage stimulerar blodcirkulationen på ett fantastiskt sätt, vilket ger ökad syresättning till kroppens alla celler. Beröringen ökar de hälsosamma hormoner som minskar stress, oro och nedstämdhet samtidigt som kroppens muskler kan släppa på spänningar och mjukna. Känslan av välbefinnande ökar och med regelbundna behandlingar ökar självkänslan och kroppskännedomen. Ditt blodtryck sänks och genomströmningen av blod ökar vilket påverkar din hälsa positivt.
Även huden stärks av beröringen och de handgjorda, ekologiska oljorna som jag använder i behandlingarna. Huden är kroppens största organ och en viktig del i vårt immunförsvar. Att unna sig regelbunden massage är ett ypperligt sätt att stärka sin fysiska och mentala hälsa, oavsett fas i livet.
Varje möte är unikt och varje behandling anpassas efter ditt dagsbehov.”
/Nadja

Klassisk massage

En aktiv behandlingsform som ökar cirkulationen och släpper på fysiska spänningar i kroppen. Klassisk massage är stärkande och energigivande. Passar mycket bra för dig som är fysiskt aktiv eller tycker om känslan av att det gör ”skönt ont”, då jag arbetar med dina triggerpunkter.

Avslappningsmassage

Avslappningsmassagen är en mjukare massage som ger dig djup vila, lugn och återhämtning. Avslappningsmassage passar extra bra när du upplever mycket stress, sömnsvårigheter eller kanske befinner dig på en utmanande plats i livet. Den passar givetvis även dig som söker en stunds verkligt skön avkoppling. Här arbetar jag med välgörande, ekologiska oljor och även eteriska oljor.

Intuitiv massage

Här möts vi först i ett kort samtal för att landa här och nu. Utifrån samtalet arbetar jag sedan intuitivt med ömsom lätt, ömsom aktiv, beröring där din kropp behöver omtanke och cirkulation i stunden.
En behandling som ger dig djup avslappning. Eteriska oljor balanserar och fördjupar upplevelsen av total avkoppling. Välkommen till en läkande behandling som passar extra bra när du har en ledig dag eller kan komma hem och fortsätta vila.


Välkommen in!