Vill du få en balanserad känsla i kropp och själ?
Pausa från stress och vardagspusslet en stund?
Lära dig verktyg för ökad livskvalitet?
Välkommen in!

Varmt välkommen till massagebehandlingar, mindfulness sessioner 1:1 och coachning där hela du får plats. Jag hyr in mig hos härliga Salong Slottsparken på Djursholmsvägen 29 i Näsbypark, Täby. En trappa ned tar jag emot dig i ett lugnt och ombonat rum. Jag har en holistisk syn på hälsa vilket innebär att jag tar hänsyn till såväl din fysiska kropp, som ditt känslomässiga, mentala och själsliga mående.

Min verksamhet är ansluten till Epassi som leverantör Extraordinary Minds AB. Jag mailar självklart friskvårdskvitto till dig som behöver.

Jag är så glad att ha många nöjda kunder i ett brett åldersspann. Mitt arbetssätt grundar sig i medveten närvaro för att du ska känna dig sedd, hörd och trygg. Det känns sant för mig och ger en djupare effekt av behandlingen och/eller samtalet. Barn- och ungdomar med ångest, återkommande huvudvärk, stress och sömnsvårigheter har också mycket god behållning av att vila i trygg beröring. Fördelarna med massage, mindfulness och coachning är många. Jag är utbildad hälsocoach, friskvårdsmassör, mindfulnessinstruktör, gruppträningsinstruktör och statsvetare. Med kompletterande kurser i medicin, hälsopedagogik och motiverande samtal.
Kika gärna in här och läs mer om mina kunders upplevelser.


Bakgrund och behandlingar

Nadja är verksam friskvårdsmassör sedan 2001 då hon utbildade sig till Friskvårdskonsult på Stensunds folkhögskola. Nadja arbetar lyhört, medvetet och intuitivt i behandlingsrummet för att din kropp ska ha möjlighet att släppa taget om fysiska såväl som känslomässiga spänningar i kroppen. Hennes mjuka arbetssätt hjälper din kropp att producera välgörande hormoner som sänker stressnivån och ökar livskvaliteten.
Nadja skapar ett tryggt utrymme där du känner dig välkommen och sedd. Hon är även utbildad mindfulnessinstruktör och arbetar aktivt med medveten närvaro i möten och behandlingar.

”Massage stimulerar blodcirkulationen på ett fantastiskt sätt, vilket ger ökad syresättning till kroppens alla celler. Beröringen ökar de hälsosamma hormoner som minskar stress, oro och nedstämdhet samtidigt som kroppens muskler kan släppa på spänningar och mjukna. Känslan av välbefinnande ökar och med regelbundna behandlingar ökar självkänslan och kroppskännedomen. Ditt blodtryck sänks och genomströmningen av blod ökar vilket påverkar din hälsa positivt.
Även huden stärks av beröringen och de handgjorda, ekologiska oljorna som jag använder i behandlingarna. Huden är kroppens största organ och en viktig del i vårt immunförsvar. Att unna sig regelbunden massage är ett ypperligt sätt att stärka sin fysiska och mentala hälsa, oavsett fas i livet.
Varje möte är unikt och varje behandling anpassas efter ditt dagsbehov.”
/Nadja

Klassisk massage

En aktiv behandlingsform som ökar cirkulationen och släpper på fysiska spänningar i kroppen. Klassisk massage är stärkande och energigivande. Passar mycket bra för dig som är fysiskt aktiv eller tycker om känslan av att det gör ”skönt ont”, då jag arbetar med dina triggerpunkter.

Avslappningsmassage

Avslappningsmassagen är en mjukare massage som ger dig djup vila, lugn och återhämtning. Avslappningsmassage passar extra bra när du upplever mycket stress, sömnsvårigheter eller kanske befinner dig på en utmanande plats i livet. Den passar givetvis även dig som söker en stunds verkligt skön avkoppling. Här arbetar jag med välgörande, ekologiska oljor och även eteriska oljor.

Har du nyligen varit sjuk och haft feber, eller känner att du är på väg att bli sjuk, är det bäst att boka om din tid.
Vid akut ryggskott, nackspärr eller akut trauma mot kroppen måste det gå minst 48 timmar innan massagebehandling.

Välkommen in!