massage avslappning Täby

läkande avslappningsmassage

”Nadja har magiska händer! Hon lyssnar
och ser till ens behov. Rekommenderar
starkt.” Sardonia O

”Förutom att själva massagen var otrolig så gör Nadja det lilla extra runtomkring som visar att hon är ett superproffs. Det gör detta till den bästa och mest avslappnande massage jag någonsin varit på!” Linn K

Vila och djupavslappning är nyckeln till en mjukare kropp och balanserat nervsystem. Upplev hur din hälsa stärks med regelbunden avslappningsmassage. 
Varmt välkommen! 
/Nadja

Varmt välkommen till djupt välgörande massagebehandlingar!

Massage är ett fantastiskt verktyg för avslappning, stressreducering och ökat välbefinnande. Regelbunden massage minskar värk, stress, ångest och negativa tankemönster. Regelbunden massage ökar sömnkvaliteten, kroppskännedomen, cirkulationen och självkänslan. 

Jag är utbildad holistisk hälsocoach friskvårdsmassör sedan 2002 och har djup kunskap om vilans läkande effekter på hälsan. Mindfulness- och meditationslärare sedan 2016. Med expertis inom stressreducering, avslappning och förändringsarbete. 

Är du redo att släppa stressen och börja leva från hjärtat? VÄLKOMMEN. 

Omdömen

Förutom att själva massagen var otrolig så gör Nadja det lilla extra runtomkring som visar att hon är ett superproffs. Det gör detta till den bästa och mest avslappnande massage jag någonsin varit på!
Linn K
Kom dit uppe i varv, åker hem lugn i kropp och själ. Lika obeskrivligt bra som alltid. Tack Nadja!
Fanny
Nadja är helt underbar! Superbra massage och otroligt härlig person.
Noelle

Adress

Extraordinary Minds dagliga praktik finner du högst upp på Saluvägen 1. I nyrenoverade lokaler har jag ett magiskt rum där du landar tryggt och lär kroppen, och hela nervsystemet, att vila. Parkera bilen, eller ställ cykeln precis utanför. Kom enkelt hit med buss eller Roslagsbana – Arninge station. Hiss och trappor finner du till höger innanför entrén.

Massage avslappning Täby

Massage Avslappning Täby