Extraordinary Minds
Kurser för minskad stress

Vill du gå från stressad, trött och matt till lugn, livsglad och energifylld? 
Lär dig tekniker som ger dig mer kraft och glädje i vardagen. Som gör dig balanserad, stark och pigg. Du får ny kunskap, med nycklar till motivation och förändring som stärker din hälsa direkt och över tid. Jag har själv upplevt förändringen och ser fram emot att hjälpa dig! VÄLKOMMEN!
/ Nadja, grundare av Extraordinary Minds

Nadja är utbildad i MBSR (Mindfulness based stress reduction), Mindfulness- och meditationslärare, yogalärare i Medicinsk yoga för kvinnor, hälsocoach och massör. 

När du yogar med Nadja stärker du såväl din fysiska kropp som din mentala uthållighet. Du får återhämtning och ny energi. Kunskap och inspiration att ta med dig in i vardagen.
Med grunden i den medicinska yogan för kvinnor och sin gedigna erfarenhet som mindfulness- och meditationslärare skapar Nadja yogaklasser som ger dig frihet att utforska ditt rörelsemönster, din kroppskännedom och styrka. Övningarna är enkla men effektiva. Anpassade för kvinnokroppen och den feminina energin, som ofta glöms bort i en tid där prestation, stress, tidsbrist och resultat styr en stor del av livet för många. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av yoga för att vara med på Nadjas klasser.

Yogan, andningsövningarna och meditationerna är stärkande, både fysiskt och mentalt. Musiken som används under klasserna kommer att hjälpa dig landa in i djup återhämtning, men även ge dig en extra kick i övningarna som handlar om uthållighet. Du behöver inte ha några förkunskaper i yoga eller meditation. Jag guidar tydligt och tryggt, och du bjuds in att bara följa med utifrån dina förutsättningar.