Kärleksboosta våren

Hej vänner!

Den 5/5 sa Mathias och jag JA till varandra i Stadshuset i Stockholm och vilken dag det blev. Stockholm visade sig från sin vackraste sida, glädjen var total och det blev ett magiskt kärleksminne för livet : )

I söndags flög vi vidare till vackra Palma. Första resan på tu man hand på 8 år.

Vi kom hem på torsdagen och åkte sen vidare till Ljusterö på fredagen, där barnen njöt av skärgård och sommarvärme med sin farmor och farfar. Jag kommer aldrig att glömma Lorenz lyckoskratt och alla kramar när vi alla fem var i ett virrvarr av glädje, lättnad, längtan och pirr : ) Det var som sagt första gången som vi varit borta från barnen så länge och det gick jättebra. De senaste 7 åren har varit så otroligt intensiva och den här pausen gjorde så otroligt gott. Och det var så himla härligt att komma hem pigga och glada till barnen! Inte minst att få höra killarnas historier om deras dagar hemma. Det är så värdefullt att skapa oss erfarenheter och minnen bortom den vardag och stress vi haft och till viss del fortfarande har. Nu väntar en helt ny vardag som du gärna får följa med mig i. Kärleksboosten från förra veckan lever kvar i både kropp och sinne, som en vitaminkick inför det nya som väntar : )

Under veckan som kommer finns ett gäng härliga stunder att koppla av tillsammans med mig : ) Varmt varmt välkommen till lugna stunder för dig.

Tisdag: Being present meditation hos Urban OM

Fredag: Massage hos Yoginis & Friends

Söndag: Massage hos Yoginis & Friends

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relax...