Massage Mindfulness yoga avslappning

massage mindfulness yoga avslappning

"Det var som om all den stress jag känt så länge tog en paus och lämnade min kropp. Magiskt!" /Madeleine

Extraordinary session- Mindful bliss 26 mars klockan 10-12. Fyra platser kvar i yogasalen hos Harmonicenter! Sänds även Live online.

Bli Extraordinary Member!

Onlineträning för dig som vill skapa balans i vardagen. FÖRSTA MÅNADEN GRATIS.
NYHET

EXTRAORDINARY WORKSHOP

Vill du bli lugn och balanserad? Lära dig verktygen som ger dig hormonbalans och livsglädje? 12 februari klockan 10.00-12.00. Live online eller IRL i yogastudion hos Harmonicenter i Vallentuna.
Boka Nu!

1:1 Stressreducering, Täby

"Förutom att själva massagen var otrolig så gör Nadja det lilla extra runtomkring som visar att hon är ett superproffs. Det gör detta till den bästa och mest avslappnande massage jag någonsin varit på!
Linn K
Avslappningsmassage

Live Online - Workshops och kurser

Här hittar du online workshops och kurser där vi sänder live.
Boka din plats, länken kommer i bokningsbekräftelsen och du är med i ditt privata space. 

Nadja erbjuder massage, mindfulness, yoga och avslappning
IMG_3715

Nadja Riback

VD och grundare

Massage Mindfulness Yoga Avslappning

Jag heter Nadja Riback och är grundare av Extraordinary Minds. Det är en ynnest att arbeta för att fler ska hitta sitt eget sätt att leva livet levande. Till mig kommer människor mellan 8-80 år som vill lära sig om återhämtning, stresshantering, ökad livskvalitet och självkänsla. 

Jag skapar utrymmen för återhämtning och arbetar aktivt för att hjälpa människor till självhjälp och stressreglering. Det är min fasta tro att vi är kapabla att öka energin och livskraften, bara vi får rätt verktyg. Genom massage, mindfulness, yoga, avslappning och motiverande samtal ger jag mitt bidrag för att öka dina friskfaktorer.

Varmt och hjärtligt välkommen hit! 

/ Nadja 

Massage Mindfulness Yoga Avslappning

Jag hjälper dig att öka självmedkänslan för att på så sätt frigöra energi och motivation för vidare förändringar som ökar livskvaliteten