massage mindfulness yoga avslappning

Vill du må bra inifrån och ut?

Extraordinary Membership ger dig mindfulness, stressreducerande yoga och andningsövningar som balanserar dina hormoner. Visst vore det skönt att känna dig tillräcklig, gladare och energifylld? Känna att du skapar din vardag istället för att sitta fast i ett ekorrhjul? Extraordinary Membership består av enkla, effektiva övningar som du kan göra precis där du är.
Boka Nu!

Avslappningsmassage i Täby

"Förutom att själva massagen var otrolig så gör Nadja det lilla extra runtomkring som visar att hon är ett superproffs. Det gör detta till den bästa och mest avslappnande massage jag någonsin varit på!
Linn K
Avslappningsmassage

Live Online - Workshops och kurser

Här hittar du online workshops och kurser där vi sänder live.
Boka din plats, länken kommer i bokningsbekräftelsen och du är med i ditt privata space. 

IMG_3715

Nadja Riback

VD och grundare

Massage Mindfulness Yoga Avslappning

Jag heter Nadja Riback och är grundare av Extraordinary Minds. Det är en ynnest att arbeta för att fler ska hitta sitt eget sätt att leva livet levande. Till mig kommer människor mellan 8-80 år som vill lära sig om återhämtning, stresshantering, ökad livskvalitet och självkänsla. 

Jag skapar utrymmen för återhämtning och arbetar aktivt för att hjälpa människor till självhjälp och stressreglering. Det är min fasta tro att vi är kapabla att öka energin och livskraften, bara vi får rätt verktyg. Genom massage, mindfulness, yoga, avslappning och motiverande samtal ger jag mitt bidrag för att öka dina friskfaktorer.

Varmt och hjärtligt välkommen hit! 

/ Nadja 

Massage Mindfulness Yoga Avslappning

Jag hjälper dig att öka självmedkänslan för att på så sätt frigöra energi och motivation för vidare förändringar som ökar livskvaliteten