Hemma ❤️

Det blev en sömnlös natt med Henrys onda bihålor. Det blev en rörig morgon med Fred och Lorenz som satte sig på tvären. Och ändå är det här den bästa dagen på länge. Jag har precis givit dagens första massage och det kändes så bra, äntligen. Min kropp orkar. Den har till och med energi kvar, trots den vakna natten.
Jag är så tacksam att ha en kropp som läker och en arbetsplats som hjärtat längtar till. Och mammahjärtat vilar ovanligt tryggt i att jag gör så gott jag kan.


Jag är glad se fram emot en mysig stund på biblioteket med Fred och Lorenz i eftermiddag. Jag är glad Mathias och jag, mitt i allt, har skapat rum hemma som känns lustfyllda. Jag är glad helt enkelt. Nöjd.


Det här året började inte alls som jag hade föreställt mig och samtidigt börjar det precis som jag hade hoppats.
Så nu landar jag med te, doften av mina oljor, vacker musik och ljuden av mina fina kollegor i rummen utanför.
Vill du få ljuv avslappningsmassage t ex nu på fredag? Boka här.

Kram N ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relax...