Häng med på tjejvecka i mars!

Att skapa sig saker att se fram emot är nog mitt bästa knep för att skapa uthållighet och riktning. Så döm om min lycka när Victoria och jag hörs och samtidigt (utan att ha pratat om det på länge) och känner att nu är det fasen dags att hålla retreat tillsammans igen : ) Jag föreslog en plats, men Victoria har så många ess i rockärmen och tack vare ett av dem har vi nu skapat en helt magisk tjejvecka i Puerto de Mogan!

Här kommer vi att yoga, träna, meditera, skratta, äta, njuta och ha det fantastiskt! Platsen ligger så vackert med dramatiska berg i bakgrunden och en vacker sandstrand, hav och horisont i framkant.
Fokus under den här resan är självkänsla, self care och skön energi. Vi vill helt enkelt ge dig den härligaste starten på våren : )
Victoria ger den bästa starten på dagarna med sina magiska kundaliniyogaklasser. Jag kommer att guida i mindfulness, men även ha en del fysiska pass där vi kombinerar medveten närvaro med funktionell träning. Om du vill kommer vi även att kunna prata om näringsintag för ökad livskvalitet.
Det känns fantastiskt roligt att åka iväg med utrymme att serva dig och er att använda mig av hela min kunskap om hållbar hälsa.

Vår gemensamma punkt för veckan är en galet härlig takterass med vid utsikt över havet och himlen. Jag längtar så mycket! Laddar med egen träning, bra mat och en massa litteratur nu för att ge mitt bidrag till en grymt skön vecka.
Läs supergärna mer här och avsätt några dagar på ditt sätt själv eller med bästa vännerna och kom med oss hit! : )

Bara färgerna gör mig barnsligt lycklig : )


Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relax...