Gå en kurs!

För att balansera höstens lite mer introverta, stundtals naturligt nedstämda energi vill jag inspirera dig att gå en kurs. Vad längtar du efter? Vad skulle du vilja lära dig mer om? Vad gör dig riktigt glad? Vad känns sådär härligt läskigt/pirrigt/spännande i magen?
Det finns så många fantastiska workshops och kurser som väntar på dig och vem vet, kanske träffar du nya härliga människor på köpet. Kanske lägger du märke till att du ler lite oftare, känner dig modigare och går med en lite rakare rygg sedan du gjorde slag i saken att avsätta tid för att utveckla dig.

Jag själv gör mig livrädd varje måndag numera när barnen och jag går en kurs på Yoump där vi lär oss hjula, stå på händer och göra volter. På måndag är det dags att öva baklängesvolter och jag förhandlar redan med mig själv om att våga gå dit. Fast med mina tre barn som dragplåster kan jag ju liksom inte backa ur 🙈😆 Det är en magisk befrielse att göra mig av med min livslånga rädsla att göra såna konster. Det är inte snyggt och absolut inte perfekt – men jag är där och gör mitt bästa och märker att DET RÄCKER.

Höstens andra guldkant är en kurs i poweryoga en morgon i veckan 🧡 Som dessutom innebär att jag får träffa en kär vän en stund varje vecka. Vi började i torsdags och det känns helt rätt. Tufft och jobbigt, men samtidigt skönt och energigivande. Precis vad jag behöver som komplement till vila och meditation.

Sen fnular jag som bäst på möjligheten att själv hålla en meditationskurs för er 😊 Men vad gillar du bäst? En längre kurs eller en workshop? Kommentera gärna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relax...