En stilla kväll

Rörd över helgens alla möten, rörd över att bli inbjuden till människors tankar, reflektioner och behov. 
Ödmjuk och tacksam att få serva, få dela med mig av övningar, kunskap och erfarenhet som ger dig plats att vara precis som du är.

Just nu sitter jag i stillhet och formar en workshop till nyårsafton och nyårsdagen. Den tar plats hos Yoginis and Friends klockan 10-12 på nyårsafton och nyårsdagen. Vi släpper taget om det som varit och skapar utrymme för tillit till det vi ännu inte vet ska hända. Vi bjuder in nyfikenheten, tilliten, tålamodet, acceptansen och generositeten som bor där inne i oss alla. Förhållningssätt som ofta visar sig tydligare när kroppen och sinnet får återhämtning och omsorg.

Jag bjuder även in det i mig som tillsammans med Victoria Löwenberg ska forma retreatet Samklang och Stillhet på Frötuna i februari nästa år. Det kan du läsa mer om på www.yoginis.se under Retreats. Där kommer du att få plats att yoga, meditera, vara med dig själv och vara med vänner som du kanske än inte känner.

Det är en stilla kväll. En stilla kväll där tystnaden skapar plats för avslappning och kreativitet. 
Så nu släcker jag ljuset från skärmen och ger mig in i min egen inre värld. 


Jag önskar dig ljus, trygghet och tillit inför natten. Jag önskar dig ljus, generositet och nyfikenhet inför den kommande veckan. 
Tack ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relax...