Acceptans.

Covid-19, tredje ronden. Tre sjuklingar, en fjärde med lågt hb och så jag som känner mig helt frisk.
Än en gång roddar vi med morgondagens blodtranfusion i kombination med smittade familjemedlemmar, men det är en välbekant rutin vid det här laget.

Jag var så himla glad över mina fullbokade arbetsdagar den här veckan. Det är en ynnest att ha fullbokade dagar som coach och massör i januari och mitt i pandemi.
Men imorse var det bara att avboka allt.

Förra året stressade det mig enormt att behöva avboka och omboka. Känslan av att inte kunna serva mina kunder som planerat var väldigt obekvämt och påverkade mig mycket. Det skapade oväntat mycket stress i mig.
Det är intressant hur svårt det är att vara frånvarande från ett jobb jag älskar. Och hur nödvändigt det är att acceptera att livet händer oberoende av arbetssituation och livspussel : )

Stressen gjorde att jag har suttit många timmar i reflektion och meditation. Jag har behövt förstå hur jag bättre kan leda mig genom sånt som jag inte kan påverka.
Och när vi nu är i karantänläge igen så känns det nästan märkligt lugnt i mig. Jag känner mig glad, nöjd, tillfreds.
Jag litar på att livet vill mig väl även idag. Det blir en fin spiral av stärkande tankar och en skön känsla i magen.

Jag är så tacksam att sjuklingarna här hemma bara visar lätta förkylningssymptom. Jag är så tacksam att det finns blod till Henry imorgon. Jag är så tacksam att mina kunder bokar nya tider och att jag har mitt fantastiska jobb att komma tillbaka till igen när det här är över. Jag är glad att jag är frisk idag och att det känns så lugnt på insidan. Tacksam att vi har familj och vänner som erbjuder hjälp och hejarop. Tacksam att vi bor i ett hus och har en tomt.
TACKSAM för min älskade Maria. Som utan tvekan säger att hon kommer med sushi till sjukhusdagen imorgon. Sushi till lunch är Henrys stora glädje under sjukhusdagarna. Det som får det att kännas okej och lite som vanligt, även i isolerade rum.

Just idag har jag ro att acceptera det jag inte kan förändra. Ro att njuta av det vi har. Det känns fint.
Tack livet.
Tack för att vi lever ♡ Resten löser sig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relax...